JIGGIN’ KIDS

JIGGIN’ KIDS

Dansen is voor elke leeftijd. Zeker ook voor jonge kids die sowieso nog dansend door het leven gaan! In deze masterclass proeven de jonge dansertjes hoe een showballet werkt, hoe belangrijk het is om gelijk te dansen en vooral hoe leuk het is om die nieuwe danskunsten aan een enthousiast publiek te tonen. Jiggin’ Kids is een masterclass voor beginnende dansertjes die voor het eerst kennis maken met die prachtige wereld van de dans én voor jonge dansertjes die een sprong in hun ontwikkeling willen maken. Maar bovenal wordt het pure fun! Kids die gebeten willen worden door die fijne dansmicrobe mogen deze masterclass niet missen!

 

Wie zijn onze Masters?

Danspedagoge Chris Caudron is een gevestigde waarde in de Vlaamse danswereld. Ze volgde haar opleiding als danser aan het toenmalige Stedelijk Instituut voor Ballet, de voorloper van de Koninklijke Balletschool Antwerpen, waarbij ze in haar laatste jaar stage liep bij het Ballet van Vlaanderen. Chris bleef daarna wel dansen, maar verlegde haar focus op lesgeven. Ze bouwde een grote naam op als docent klassieke dans in verschillende gereputeerde dansscholen in Vlaanderen en verbond zich ook al snel aan de academie van Lebbeke waar ze er mee voor zorgde dat de dansopleiding erg hoog aangeschreven staat. Verschillende topdansers uit de streek kregen dan ook hun eerste dansles bij Chris. We zijn bijzonder trots dat Chris nu ook onze jonge workshoppers even onder haar hoede wil nemen.

Liesbeth De Wolf is al sinds haar kinderjaren gepassioneerd door dans. Wat maakt dat ze naast haar diploma van regent ook dat van initiator dans behaalde. Liesbeth geeft ook les aan de academie in Lebbeke, waar ze zelf ook nog altijd actief is als danser.

0 Comments

Add Your Comment: